Lisette Wevers, Francisca Kramer - Psychologisch handboek voor

Schrijver:
Titel: Psychologisch handboek voor de niet zo perfecte vrouw
ISBN: 9789492037558
Uitgever: Uitgeverij Brandt
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 12,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het leven is verrukkelijk. Nou ja, dat kán het zijn, maar soms sta je voor uitdagingen, hindernissen en moeilijkheden waarbij je denkt: wat nu?! Relatieperikelen, stress, somberheid, verlies, werkellende
- er is geen vrouw die dit niet in haar leven tegenkomt. En ook eigenschappen als perfectionisme en onzekerheid kunnen in de weg zitten. Dan scheelt het als je onderliggende processen begrijpt en er al lezend achter komt dat je niet de enige bent. Dit wetenschappelijk gestaafde handboek is realistisch en geeft inzicht, richting en houvast. De open benadering van de auteurs zorgt voor prettige relativering en is een feest van herkenning.

Francisca Kramer (1971) is journalist voor onder andere Volkskrant Magazine en Flow en schrijft over diverse psychologische onderwerpen zoals seksualiteit, depressie en relaties. Na haar veertigste besloot ze psychologie te gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is moeder van twee kinderen en woont in Bloemendaal.

Lisette Wevers (1972) is mede-eigenaar van het Trainingsbureau voor Mindfulness dat trainingen op het gebied van mindfulness en stress geeft aan particulieren en organisaties. Daarnaast heeft zij een coachingspraktijk in Amsterdam. Ze is getrouwd met Paul, moeder van drie en woont op IJburg.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lisette Wevers, Francisca Kramer - Psychologisch handboek voor de niet zo perfecte vrouw