Rita Spijker, R.Ita Spijker - Hemelkind

Schrijver:
Titel: Hemelkind
ISBN: 9789460680175
Uitgever: Uitgeverij Marmer B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een vrouw, drie mannen, één belofte.

Hemelkind vertelt over opgroeien in eenzaamheid, de impact van een belofte aan een stervende vader en over volwassen worden. Als haar vader sterft zegt Moon haar leven in de stad vaarwel en keert terug naar de hoeve waar ze is opgegroeid. Daar rouwt ze om de dood van haar ouders, dwaalt verloren door de schimmige wereld van haar kindertijd en worstelt met de grote belofte die ze heeft gedaan. Dan verschijnen de mannen op de hoeve. Eerst haar neef Henk, gevolgd door theaterregisseur Ties en lichttechnicus Chalid. Moon ontdekt haar seksualiteit en raakt verstrikt in haar gevoelens voor de mannen, de dwingende stem van haar dode moeder en de belofte aan haar vader.
Hemelkind is een intrigerende en sensuele roman; het is een verhaal over beloftes en schuld – en over het vinden van je eigen weg als je opgroeit.

Rita Spijker (1957) debuteerde in 2006 met Kreukherstellend. Ze stond 30 weken achtereen in de Bestseller60. Ook haar romans Tussen Zussen en Hemelkind zijn inmiddels bestsellers. In haar boeken verhaalt ze in een zintuiglijke stijl over vrouwen die in het midden van het leven staan.


Over Hemelkind
“Een eenvoudig geschreven verhaal over gewone mensen in een herkenbare omgeving, maar toch net iets spannender en sensationeler dan in het echt.” – De Volkskrant
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rita Spijker, R.Ita Spijker - Hemelkind