Marja Middeldorp - Supersopgids

Schrijver:
Titel: Supersopgids
ISBN: 9789089752062
Uitgever: Veltman Distributie Inzake Just Publishe
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 11,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De Grote
SuperSopGids

Slimme tips voor het huishouden van nu!

Marja Middeldorp raakte bekend door haar razend populaire tv-programma Hoe schoon is jouw huis? Samen met haar moeder liet ze de kijkers zien hoe je je huis schoon en op orde krijgt. De boeken vol schoonmaaktips van de Poetsdiva's werden een succes. Er werden vele tienduizenden exemplaren verkocht.

Ondertussen staat de tijd niet stil en Marja gelukkig ook niet. Als huishouddeskundige neemt zij plaats in de jury van 'Het Beste Idee van Nederland' en reikt jaarlijks de VROUW award van het Dagblad De Telegraaf uit, waar zij anderhalf jaar wekelijks een column en rubrieken schreef voor de Privé. Ze zit weer vol nieuwe ideeën over het moderne huishouden en vond het tijd voor een update van haar boeken. Marja maakte daarom een geheel nieuwe gids boordevol slimme schoonmaaktips voor het huishouden van nu.

Voor elke ruimte in het huis heeft poetsdiva Marja nieuwe tips om het veel sneller en makkelijker schoon te krijgen. Of je nu even snel wilt opruimen of je huis een grote schoonmaakbeurt wilt geven, poetsdiva Marja heeft superhandige ideeën. Met de SuperSopGids van Marja wordt poetsen weer leuk! Soppen maar!

Marja Middeldorp houdt veel lezingen en doet presentaties bij grote bedrijven. Ze heeft samen met haar huisgenoten een slimme weg gevonden tussen werken, èn met veel energie van het leven te genieten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marja Middeldorp - Supersopgids