Hugo Meijers - Aerodynamisch veranderen deel 1

Schrijver:
Titel: Aerodynamisch veranderen deel 1
ISBN: 9789081753401
Uitgever: Contraview Publishing
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 13,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Stel dat het gedachtegoed waar iedere manager, bestuurder, adviseur en veranderaar blind op vaart vol zit met gaten, omissies, misvattingen, tegenstrijdigheden, denk- en weeffouten. Een gedachtegoed dat naar eigen zeggen vaak niet werkt. Wat betekent dat dan? Dat er wereldwijd vele miljarden worden verkwanseld aan een orde in stand houden die er helemaal niet toe doet? Dat miljoenen mensen over de rug van anderen van een gefictionaliseerd verandersprookje leven? Dat door de huidige manier van denken veranderen niet van de grond komt? Als dat zo is dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen.'

Stel dat het gedachtegoed waar iedere manager, bestuurder, adviseur en veranderaar blind op vaart vol zit met gaten, omissies, misvattingen, tegenstrijdigheden, denk- en weeffouten. Een gedachtegoed dat naar eigen zeggen vaak niet werkt. Wat betekent dat dan? Dat er wereldwijd vele miljarden worden verkwanseld aan een orde in stand houden die er helemaal niet toe doet? Dat miljoenen mensen over de rug van anderen van een gefictionaliseerd verandersprookje leven? Dat door de huidige manier van denken veranderen niet van de grond komt? Als dat zo is dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen.

Waarom veranderen niet van de grond komt gaat de organisatiewereld op zijn kop zetten. Het antwoord op waarom komt veranderen niet van de grond, luidt namelijk het einde in van hoe we hedendaags organiseren en veranderen. Het boek geeft een uitermate onconventionele en verfrissende kijk op hoe wereldwijd over organiseren en veranderen wordt gedacht. Dat is een denkwijze waar van alles aan schort. In een tijd van crisis is dat meer dan zorgelijk.

Veranderen komt niet van de grond en waar dat aan ligt weet niemand. Dat het ligt aan de wijze waarop we denken over veranderen is nog niet eerder bedacht. Dit boek legt minutieus bloot wat van het gedachtegoed, dat over de laatste 2500 jaar is opgebouwd, niet klopt. Vervolgens wijst het de weg naar de slechte gewoonten waarmee we moeten stoppen, want die hebben dit veroorzaakt en houden de bestaande denkwijze in stand.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hugo Meijers - Aerodynamisch veranderen deel 1