Perez, B. - Diez 10 jaar Belle Perez

Schrijver:
Titel: Diez 10 jaar Belle Perez
ISBN: 9789002223778
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Uitgeverij - 1e druk, 2008.
Bijzonderheden: Hardcover boek zonder CD-rom, geïll., 168pp. - als nieuw ! ( ongelezen ? )
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Belle Perez staat tien jaar op de planken. In Diez (Spaans voor tien) blikt de latinodiva uit Limburg terug op haar succesvolle carrière. Die begon met haar deelname aan Eurosong met een nummer waarin ze zichzelf voorstelt aan de wereld: ?Hello world, this is me. Life should be fun for everyone.? Het aanstekelijke lied haalde niet alleen een mooie plaats in de preselecties, maar het werd ook een zomerhit pur sang. Belle was in één klap ?hot? en er werd zelfs een Amerikaans platencontract getekend. Hits als Honeybee, This crazy feeling, Me and you en Everything volgden snel. Met Hijo de la luna, het eerste nummer dat Belle in haar moedertaal zong, keerde ze terug naar haar Spaanse roots. Dat lag haar zo goed, dat de zangeres besliste om in het Spaans verder te gaan. Sindsdien zingt ze de hits aan elkaar: Bailaremos, Enamorada, Que viva la vida, El mundo bailando, Ave Maria, Gotitas de amor, Hoy le pido de Dios, Djolei Djolei en vele andere.

Sinds 2003 treedt La Perez alleen nog op met haar liveband. Inmiddels bezweek ook Nederland voor de latino fever. De gigantische muziektempels zoals het Sportpaleis in Antwerpen, de Heineken Music Hall in Amsterdam en Ahoy in Rotterdam zijn altijd in een mum van tijd uitverkocht en tienduizenden uitbundige fans gaan uit de bol tijdens de Mega Latino Concerten. Haar albums halen goud en haar hits prijken in de top 10: Belle Perez is een begrip geworden. //

Recensie(s) :
Dit boek verschijnt naar aanleiding van de tienjarige muzikale carriere van de Spaans-Belgische zangeres Belle Perez. Aan de hand van korte stukjes tekst, gelardeerd met overvloedig fotomateriaal, krijgen we een chronologisch verhaal, gaande van Perez' jeugd en haar doorbraak op Eurosong tot haar show in 2008 in het Antwerpse Sportpaleis. Enkel tussen de regels kun je lezen dat het succesverhaal er niet zonder slag of stoot is gekomen: zo wordt niet verteld waarom het internationale platencontract met EMI werd opgezegd, en wordt een tweede, mislukte passage in Eurosong nogal gemakkelijk vergoelijkt. De fan komt dan ook nauwelijks iets meer te weten dan wat hij al wist uit de roddelblaadjes. Achteraan volgen een nogal flauwe en overbodige 'Wist je dat'-rubriek, een discografie, en een tekstje over de cd die het boek vergezelt. Daarop vind je akoestische versies van Perez' grootste hits, die zeker goed geschreven en vertolkt zijn, maar net als dit boek gebukt gaan onder een al te grote lichtheid. Hardcover met een kleurrijke lay-out op glanzend papier.
Verder lezen

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    AJJ Perriens Coupeuse
    Kamer van Koophandel nummer: 59558148
    NL001828124B97
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.