Tom Rob Smith, Tom Rob Smith - Kind 44

Schrijver:
Titel: Kind 44
ISBN: 9789041412782
Uitgever: Anthos
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is 1953. Dictator Jozef Stalin houdt de Sovjet-Unie in een ijzeren greep en iemand vermoordt kinderen. Het ene lichaam na het andere wordt gevonden.

Maar in Stalins arbeidersparadijs zijn zulke misdaden onmogelijk. Er bestaan alleen politieke misdaden. Wie alleen al denkt dat een Sovjetburger tot al die moorden in staat is, pleegt een misdaad en kan de kogel krijgen, of sterft een tergend langzame dood in de goelags. Voor de dood van de kinderen is een altijd een logische verklaring: het was een ongeluk, het waren buitenlandse agenten of zwervers – dossier gesloten.

Leo Demidov is een jonge, ambitieuze en toegewijde officier van de meedogenloze geheime dienst. Bij hem is nooit een spoor van twijfel aan de officiële lijn van de Communistische Partij. Als het lichaam van Arkady Andreev wordt gevonden, moet hij naar de ouders van de jongen om ze te vertellen dat de dood van hun zoon een ongeluk was. Maar zij zijn ervan overtuigd dat Arkady is vermoord.
Een lichte twijfel slaat toe bij Demidov. Zijn vijanden binnen de muren van de Lubyanka, het hoofdkwartier van de geheime dienst, ruiken bloed en chanteren hem. Leo moet zijn loyaliteit aan de Partij bewijzen maar dat kan alleen als hij zijn vrouw Raisa verraadt. Demidov kiest voor Raisa. Zijn carrière raakt op een dood spoor. Hij wordt gedegradeerd en overgeplaatst naar een stadje diep in de Oeral.

Intussen gaan de kindermoorden door. Het lijkt erop dat ze Demidov volgen, dat ze op de een of andere manier met hem te maken hebben. Leo beseft dat hij de moordenaar van al die kinderen, wie het ook is, moet stoppen. Voor hij zelf wordt vermoord.

Maar hoe doe je dat, een onmogelijke misdaad oplossen?
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tom Rob Smith, Tom Rob Smith - Kind 44