Copestick - Opgeruimd Wonen

Schrijver:
Titel: Opgeruimd Wonen
ISBN: 9789024604739
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een opgeruimd huis is cruciaal voor een soepel draaiend huishouden en een leven zonder stress, maar toch is het een onderdeel dat bij ontwerp en inrichting dikwijls over het hoofd wordt gezien. Opgeruimd wonen zal u ertoe aanzetten de ruimte om u heen met een frisse blik te bekijken en na te denken over talloze opbergmogelijkheden voor van alles, van kleding en schoenen tot wasgoed en boeken.

De eerste stap is alles weg te doen wat u niet langer gebruikt of niet meer leuk vindt. Als u zich dan afvraagt hoe vaak en waar dingen worden gebruikt, of ze discreet in een kast moeten worden weggestopt of decoratief kunnen worden uitgestald, zal orde scheppen een logisch proces zijn.

Opgeruimd wonen laat u zien hoe alkoven, raamnissen en ruimte onder de trap zo goed mogelijk benut kunnen worden. Stijlvolle en ongebruikelijke manieren kunnen worden toegepast om het opbergen van spullen een eigentijdse draai te geven - van de allerchicste uitstalkasten voor snuisterijen, van boeken tot geluidssystemen of kostbare siervoorwerpen, tot oude archiefkasten die praktische, ranke ladenkasten worden, evenals het grote aantal veelzijdig bruikbare dozen, manden en tassen.

Tientallen inspirerende ideeën worden geïllustreerd aan de hand van interieurs, waar de bewoners de opruimproblemen op vernuftige wijze hebben opgelost. Praktisch advies en stijlvolle foto's tonen hoe u rommel uit uw leven kunt bannen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Copestick - Opgeruimd Wonen