Tresi Barros, Tresi Barros - Bekijk Het, Voel Het En Laat Het L

Schrijver:
Titel: Bekijk Het, Voel Het En Laat Het Los / Druk Heruitgave
ISBN: 9789081203715
Uitgever: Barros
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: 1e druk 2004
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Leverbaar

Omschrijving:
Hoogzwanger was ze toen ik haar leerde kennen, deze kleine Portugese vrouw, Tresi Barros, medium, mijn vriendin. Bij het ontluiken van mijn eigen spiritualiteit kwam zij op mijn pad en dat bleek niet eenmalig, ons pad bleef een tijdje parallel lopen.

Het was echter pas toen ik bij haar in huis kwam wonen, dat het idee werd geboren dit boek te gaan schrijven. Dit boek is het boek van Isaak, haar gids en beste vriend. En ik, Elise, mocht zijn pen zijn. Via Tresi mocht ik Isaak ontmoeten en met hem praten en vol bewondering heb ik naar hem geluisterd. Ik mocht zoveel wijsheden tot mij nemen, zoveel indrukken opdoen, zoveel leren, zoveel ervaren en zoveel antwoorden krijgen op hetgeen voor ons aardse mensen zo moeilijk te begrijpen is.

Laat u meevoeren in dit traject van leren en van zelfbewustwording. Laat u overtuigen dat er meer is tussen Hemel en Aarde. Laat u overtuigen dat we dagelijks begeleiding krijgen van boven. Laat u overtuigen dat er een Hiernamaals is en dat God werkelijk bestaat. Dit handboek is er om u te begeleiden in uw zoektocht naar uw ware zelf en ik hoop dat het u, net als mij, keer op keer weer mag helpen, steunen, troosten en ontroeren.


DE SCHRIJFSTER AAN HET WOORD

Zoals u al eerder heeft kunnen lezen bij de beschrijving van het boek, was Tresi hoogzwanger toen ik haar leerde kennen. Ik leerde haar kennen als medium, maar langzamerhand werd onze band sterker en groeide deze uit tot een hechte vriendschap.


In de periode dat ik in Amerika woonde, zond ik Tresi altijd lange e-mails en beschreef mijn Amerikaanse avonturen. Zij genoot van mijn lange epistels en roemde altijd mijn schrijfstijl. Onze paden bleven een tijdje parallel lopen, maar het idee dat ik misschien wel het boek van Isaak zou kunnen gaan schrijven kwam pas toen ik voor een tijdje bij haar in huis ging wonen. We vroegen het aan Isaak.


Isaak wist natuurlijk allang dat ik zijn boeken zou gaan schrijven, hij had zijn keuze allang op mij laten vallen, maar deed bij wijze van grapje net alsof hij hier heel diep over na moest denken. Uiteindelijk zijn we met toestemming van Isaak aan de slag gegaan en is dit boek tot stand gekomen. Ik heb haar van dichtbij kunnen observeren in haar werk, ik was student op de lesavonden van Isaak, volgde de workshops en leerde hierdoor veel over spiritualiteit, het hiernamaals, het mediumschap en de ongelooflijke hulp die wij als aardse mensen krijgen van de Goddelijke wereld.


We hebben bij haar thuis samen veel gelachen, gedold en genoten van onze gezinnen in één huis, aan één grote tafel tijdens lunch of avondeten. We noemden het liefkozend onze eigen ‘Little House on the Prairie’. Maar ook hebben we samen menigmaal gemediteerd, voor de open haard gesproken over haar werk, haar ervaringen als medium en als Tresi. Vele interviews heb ik gehad met Isaak, haar gids en beste vriend, om dit verhaal naar waarheid op papier te kunnen krijgen, om u zo een beeld te geven van het leven van dit medium, hoe ze is geworden zoals ze is, met haar avonturen, haar strijd, haar ontdekkingen, haar persoonlijke ontwikkelingen en om een tipje van de sluier op te lichten en enig inzicht te verschaffen in de intrigerende, vredige, indrukwekkende, geruststellende, liefdevolle wereld boven.


Wij hopen dat er middels dit boek een vonkje overspringt dat zal leiden tot het ontwikkelen van uw eigen spiritualiteit wat uiteindelijk moet leiden tot het overtuigd zijn van het bestaan van God.


met een lieve groet,


Elise
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tresi Barros, Tresi Barros - Bekijk Het, Voel Het En Laat Het Los / Druk Heruitgave