Larry Kane - John Lennon

Schrijver:
Titel: John Lennon
ISBN: 9789049900120
Uitgever: Pimento
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Op 8 december 1980 werd de wereld geschokt door het bericht dat een van de grootste popiconen aller tijden, John Lennon, was vermoord. In die vijfentwintig jaar hebben vele schrijvers en journalisten geprobeerd erachter te komen wie John Lennon werkelijk was: muzikant, schrijver, man, minnaar, brutaal, gevoelig, een slechte vader en een goede vader, gitarist, denker, drinker, drugsgebruiker, drugsmisbruiker, vriend, tijdens leven al een legende, na zijn dood een icoon. Wat dreef hem naar de creatieve hoogtijdagen met The Beatles en vervolgens naar depressiviteit? Hoe kan het dat zijn muziek en zijn boodschap nog steeds relevant zijn voor miljoenen liefhebbers in de wereld? Larry Kane onderzoekt het in zijn boek John Lennon: De man, de mythe en de waarheid.

Larry Kane was de enige Amerikaanse verslaggever die in de persoonlijke omgeving van The Beatles mee mocht reizen tijdens hun geruchtmakende eerste Amerikaanse tour in 1964, en hij bleef nadien contact houden met Lennon tot 1980, toen Mark David Chapman met zes kogels een einde maakte aan het leven van de ex-Beatle.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Larry Kane - John Lennon