Hennekam, Jose - Pjotrs Borsjt

Schrijver:
Titel: Pjotrs Borsjt
Taal: Nederlands
Uitgever: Arroba
Bijzonderheden: zie de foto's - verzenden 3,90
Prijs: € 2,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Beschrijving
SamenvattingEn toen werd ik ziek, vervolgde ze. Het eerste wat ik merkte was een klein knobbeltje, hier in mijn hals. Ze wees met haar wijs- en middelvinger naar een plek vlak onder haar kin. Ik dacht dat het niets bijzonders was en zag ook geen reden om naar een dokter te gaan. Maar toen ik van de ene op de andere dag hees werd en problemen met slikken en ademen kreeg, moest ik wel. Ik werd meteen doorgestuurd naar het ziekenhuis. Schildklierkanker, zeiden ze. Drie maanden lang werd ik bestraald terwijl mijn buik dikker en dikker werd. Ik was doodsbang, maar ze verzekerden me dat het radioactieve jodium waarmee ze me behandelden voor de baby geen kwaad kon. Toen ik zeven maanden was stopten ze ermee. De tumor was verdwenen volgens hen en inderdaad voelde ik geen knobbeltje meer. Drie weken later kwam jíj eruit.
Die laatste, bijna als een vloek uitgesproken woorden, vroren zich vast in mijn gedachten en ik voelde me ijskoud worden.

Pjotr woont samen met zijn moeder in een dorp in Belarus. Hij leidt een eenzaam bestaan. Vanwege zijn horrelvoet en zijn kleine postuur is hij een gewild doelwit voor pesterijen en zijn moeder verwijt hem dat ze door zijn mismaaktheid haar grote liefde is verloren. Als ze een nieuwe vriend krijgt, een oude kennis van voor de Tsjernobyl-ramp, wordt de situatie thuis onhoudbaar en vlucht Pjotr weg. In Kalinovo probeert hij zijn hoofd boven water te houden. Daar ontmoet hij op een dag Tanya, een meisje dat met een aantal andere kinderen uit een weeshuis deelneemt aan een zelfstandig wonen project. Tanya kan fantastisch koken. Ze is een karakterkookster: wat ze voor iemand voelt, is terug te vinden in haar gerechten. Pjotr ziet wel brood in haar kookkunst en bedenkt een listig plan. Alleen loopt alles anders dan hij gepland had.

==================================================
zie de foto's / Boeken verzenden vanaf 3,90. Zie voor de inhoud de bijgevoegde foto's, zie voor de staat van het boek de bijgevoegde foto's, wij fotograferen altijd de te verkopen boeken en plaatsen die foto's, geen foto's die wij van internet plukken. Verzending op risico van de koper. Kijk ook eens op Boekwinkeltjes in onze boekwinkel Appelboom1946. Duizenden boeken in alle prijsklassen.Gaat naar Boekwinkeltjes, klik op Boek kopen. Dan ziet U rechts onder de kaart een vak: Zoeken naar boekwinkeltje. Hier kunt u zoeken naar verkopers. Type daar Appelboom1946, klik daarna in het scherm op alle boeken en U ziet daar de hele collectie. Die kunt U sorteren op auteur of titel enz. Verzenden Post NL 0-100 gram 2,88 Verzenden 100 gram t/m 1 kg 3,90 brievenbus post met DPD / ook dikkere goedkope boeken opengevouwen voor 3,90 Verzenden t/m 1 kg als pakje aan huis 5,25 met DPD Verzenden 1 t/m 10 kg als pakje aan huis 5,60 met DPD (ongeveer 10-20 zwaardere boeken of 30 gewone paperbacks) Tarieven kunnen in tussentijd wijzigen. ================================= Wel bij de bestelling Uw adresgegevens en eigen emailadres opgeven voor de bezorgtijden van het pakje, daar DPD, DHL enz. hun mail versleutelen en daardoor onbruikbaar is !!!
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hennekam, Jose - Pjotrs Borsjt Hennekam, Jose - Pjotrs Borsjt Hennekam, Jose - Pjotrs Borsjt Hennekam, Jose - Pjotrs Borsjt Hennekam, Jose - Pjotrs Borsjt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.