Vallenduuk, Arnout - Naranjina / en de kadekapers

Schrijver:
Titel: Naranjina / en de kadekapers
ISBN: 9789048811854
Taal: Nederlands
Uitgever: Moon
Bijzonderheden: 2011, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Hét boek bij de Nickelodeon-hitserie!

De stoere en avontuurlijke Naranjina belandt na jarenlange omzwervingen in de haven van Rotterdam. Behalve het kleine jurkje dat ze als tweejarig meisje droeg, heeft ze niets van vroeger, en wie haar ouders zijn is al helemaal een raadsel. Samen met haar nieuwe vrienden, de kadekapers, beleeft Naranjina spannende avonturen in de haven, maar ze begint haar ouders meer en meer te missen. En dan blijken er ook nog eens kinderen spoorloos te verdwijnen...

Naranjina en de kadekapers is het boek bij de Nickelodeon-televisieserie. Ontdek hoe Naranjina vrienden met de kadekapers wordt en ga met haar op zoek naar haar mysterieuze verleden.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vallenduuk, Arnout - Naranjina / en de kadekapers Vallenduuk, Arnout - Naranjina / en de kadekapers