K. Ludwig - De horoscoop van mijn kind

Schrijver:
Titel: De horoscoop van mijn kind
ISBN: 9789024380671
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed - kaal randje langs rug verder schoon van aantekeningen of ezelsoren
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Met behulp van astrologie uw kind beter leren begrijpen en begeleiden
Met behulp van een horoscoop kunt u als ouder een dieper inzicht verwerven in de gevoelswereld en specifieke eigenschappen, behoeften en ontwikkelingsmogelijkheden van uw kind. Zo leert u zijn of haar persoonlijke angsten, wensen en projecties beter kennen. In plaats van uw kind te beperken of te conditioneren zult u zijn of haar individualiteit en uniekheid beter begrijpen en accepteren.
Naast een algemene, begrijpelijke inleiding in de astrologische beginselen leert u in dit boek aan de hand van concrete voorbeelden dat een genuanceerde horoscoopduiding een verrijking kan zijn voor de normale opvoedingspraktijk.
Klemens Ludwig, geboren 1955, is freelance journalist en astrologisch adviseur in het Duitse Tübingen. Hij werd als schrijver bekend door zijn publicaties over etnische conflicten in vooral Azië en Europa en hij is medeauteur van een omvangrijk astrologisch lexicon. Na de geboorte van zijn dochter Eleonore is hij zich intensiever met horoscopen voor kinderen gaan bezighouden. Klemens Ludwig is een erkend astroloog en de trotse bezitter van de journalistenprijs van het Duitse Astrologenverbond (DAV).
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.