Pierre Dukan - Het Dukan dieet - recepten

Schrijver:
Titel: Het Dukan dieet - recepten
ISBN: 9789061128991
Uitgever: Karakter Uitgevers NF-VERT
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wil jij ook van die extra kilo's af?
Verval je telkens in je oude eetgewoonten?
Wil jij ook lekker eten en tegelijkertijd afvallen?

In Het Dukan Dieet heeft dr. Pierre Dukan alle basisregels voor zijn wereldwijd succesvolle dieet uitgelegd. Het Dukan Dieet - Recepten geeft je dat wat je het allermeeste nodig hebt: 350 smakelijke en eenvoudige recepten om je eigen maximale resultaat te bereiken én te behouden!!

Met Het Dukan Diet - Recepten hou je je zonder moeite aan je dieet. De ruim 350 recepten vormen een gezond, smakelijk en eenvoudig hulpmiddel voor iedere fase van Het Dukan Dieet. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen recepten die passen in de aanvalsfase, en recepten die passen in de latere fases.

Door de afwisseling in receptuur verveelt het eetpatroon niet - ook aan dressings, sauzen, taarten en desserts is gedacht! - en wordt het volhouden van het dieet dus een fluitje van een cent!
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pierre Dukan - Het Dukan dieet - recepten