P. Langedijk - Alfa-hersengolven

Schrijver:
Titel: Alfa-hersengolven
ISBN: 9789020200164
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - vlekjes op boekblok stevige paperback
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In de loop van de ontwikkeling van kind naar volwassene blijken onze hersenen steeds meer snelle bèta golven te gaan produceren. Het aandeel van de langzame alfa en thèta golven neemt evenredig af.
Verschillende onderzoekingen tonen echter aan dat een teveel aan bèta golven samenhangt met stress, spanning en overbelast zijn, terwijl de langzamere alfa hersengolven juist een heilzame en genezende werking op lichaam en psyche blijken te hebben.
Als men ontspannen is en de hersenen alfa golven produceren geneest het lichaam sneller, werkt het geheugen beter, is men beter in staat nieuwe informatie op te nemen. Alfa golven hebben een positieve invloed op het vinden van oplossingen voor problemen, het voorbereiden van een lezing of het schrijven van artikelen en op onze creatieve vermogens. In 'alfa' blijken we gemakkelijker contact te kunnen maken met gebeurtenissen uit de vroegste jeugd of uit de periode van de zwangerschap, wat ons zou kunnen helpen bijvoorbeeld traumatische gebeurtenissen uit die tijd beter en makkelijker te verwerken.
Pieter Langedijk gaat in dit boekje in op de mogelijke toepassingen van alfa golven en op de vraag hoe we meer langzame hersengolven kunnen gaan produceren.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P. Langedijk - Alfa-hersengolven