Eden, J.G. van - Receptenleer - processen en technieken
Schrijver: | Eden, J.G. van |
---|---|
Titel: | Receptenleer - processen en technieken |
ISBN: | 9789055746170 |
Taal: | Nederlands |
Uitgever: | ThiemeMeulenhoff bv |
Bijzonderheden: | 2009, softcover, marker, goed exemplaar |
Prijs: | € 39,50 |
Verzendkosten: | € 4,20 (binnen Nederland) |
Meer info: |
Dit boek geeft een overzicht van de principes voor het bereiden van voedsel. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingrediƫnten worden gebruikt. Bij het ontwerp van de structuur van het boek is het gerecht als uitgangspunt genomen. Zowel de techniek als het proces worden kort beschreven.
De algemene bereidingstechnieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld, met vermelding van de materialen waarmee de handelingen kunnen worden uitgevoerd. Ook de chemische processen die bij het bereiden van voedsel plaatsvinden krijgen in een apart hoofdstuk aandacht. Bij dit boek hoort een HB E-Card. Op www.hboacademy.nl hebben docenten en studenten van hogescholen en universiteiten online toegang totvideo's van bereidingstechnieken en animaties van biochemische processen. Receptenleer is bestemd voor studenten aan de opleidingen Voeding en Diƫtetiek, Food & Business, Lerarenopleiding Consumptieve Techniek, Facility Management, Voedingsmiddelentechnologie, Koksopleiding, Hotelschool (MBO en HBO). |
De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.