Raman, Dio - De hermetische Tarot

Schrijver:
Titel: De hermetische Tarot
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 22,00
Verzendkosten: € 8,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dio Raman
DE HERMETISCHE TAROT
De 22 treden van het menselijk bewustzijn

De Tarot is een oeroud kaartspel dat voor waarzeggen wordt gebruikt. Aan de Tarot ligt een esoterische leer ten grondslag, die we als een inwijdingsweg kunnen omschrijven. De 78 kaarten waaruit het spel is opgebouwd kunnen worden onderverdeeld in de 22 kaarten van het grote Arcanum en de 4 x 14 kaarten van het kleine Arcanum. Dit boek behandelt uitsluitend het grote Arcanum daar dit de hoeksteen van het spel vormt. Hierin vinden wij een symboliek welke de weg van de mens in velerlei facetten en stadia van geestelijke ontwikkeling uitbeeldt. Het onderhavige boek bestaat uit de drie volgende delen: De hermetische Tarot geeft een verhandeling over de geschiedenis, de achtergronden en de betekenis van de oude Tarotkaarten. Duidelijk komt hierin naar voren dat in hun symboliek de geestelijke weg van de mens weerspiegeld wordt. Aan de hand van een oeroud symbool, de Hermesstaf, wordt aan deze ontwikkelingsweg een concrete uitdrukkingsvorm gegeven. U vindt een analyse van de betekenis der verschillende kaarten. Vanuit een oersymboliek worden de afbeeldingen van de kaarten verduidelijkt en de betekenis daarvan met betrekking tot de menselijke ontwikkelingsweg aangegeven.

Een afzonderlijk boek: De praktische Tarot bevat een aantal kaartlegmethoden waarbij gebruik wordt gemaakt van grondpatronen. Hierin heeft elk aspect van deze patronen een afzonderlijke betekenis. Door combinatie van deze figuren, welke de legtechnieken van het Tarotspel uitmaken, kan een antwoord op de meeste menselijke vragen verkregen worden. Voor het praktisch gebruik worden de betekenissen van de besproken kaarten kort weergegeven.

Achterin dat boek bevinden zich de 22 kaarten, waarmee men dan zelf aan het werk kan gaan. Deze kaarten, door de auteurs ontworpen, sluiten bij het in het boek besprokene aan.

Het anagram Dio Raman werd gekozen door drie mensen welke hiermee uitdrukken dat zij hun identiteit niet willen verbinden met hun afzonderlijke namen, maar met hun gezamenlijke arbeid.

pakket
NIEUW,  LICHT BESCHADIGD, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Raman,  Dio - De hermetische Tarot

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.