Wilbur Smith, Bert Mebius - De erfgenamen van Courtney

Schrijver:
Titel: De erfgenamen van Courtney
ISBN: 9789022514450
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De wet van de Jungle
Terwijl de Eerste Wereldoorlog in alle hevigheid woedt, brengt het lot twee jonge mensen samen. de jonge Française Centaine de Thiry en kaptein Michael Courtney beleven een stormachtige romance die op wrede wijze wordt beëindigd tijdens de slag bij de Somme. Radeloos besluit Centaine met haar ongeboren kind naar Zuid-Afrika te reizen, het land van Michaels dromen......

De kracht van het zwaard
'De Kracht van het Zwaard' voert de lezer van de uitgestrekte woestijnen van Namibië naar het kloppende hart van nazi-Duitsland, van de tumultueuze jaren van de grote depressie naar de oorlog in Oost-Afrika.
Het is het verhaal van twee halfbroers, Manfred de le Rey en Shasa Courtney, beide zoons van Centaine Courtney. De jongens, die vanaf hun prilste jeugd elkaars gezworen vijanden zijn, zetten hun strijd ook wanneer ze ouder worden onverminderd voort. Het mondt uit in een vete die verder voert dan ze beseffen: een gevecht om het leiderschap van Namibië - de strijd om de kracht van het zwaard.

De band van het bloed
In deze magistrale roman over Zuid-Afrika, het land en zijn bewoners, komt de al jaren smeulende strijd tussen Manfred de la Rey en Shasa Courtney tot een zeer onverwachte ontknoping. Beide mannen zitten nu in de regering van de door rassenonlusten geteisterde natie. Er wordt een wrede, bloederige strijd uitgevochten. Een strijd die ook diep in de privé-levens van de mannen zal ingrijpen...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilbur Smith, Bert Mebius - De erfgenamen van Courtney