Economische redactie De Volkskrant, de Volkskrant - Opkomst en

Schrijver:
Titel: Opkomst en ondergang van DSB
ISBN: 9789054292982
Uitgever: Uitgeverij Conserve
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De val van Dirk Scheringa's DSB Bank was een van de grootste financiële thrillers in de Nederlandse geschiedenis. Wekenlang hield die televisiekijkers en krantenlezers in de ban, want soms is de werkelijkheid spannender dan een film. Wat heeft zich allemaal voor en achter de schermen afgespeeld in Wognum, op het ministerie van Financiën en bij De Nederlandsche Bank aan het Frederiksplein?Dit boek, verlucht met talloze, fascinerende ANP-foto's, beschrijft de opkomst en ondergang van Scheringa's financiële imperium, waartoe ook zijn voetbalploeg AZ en zijn Scheringa Museum voor Realisme in Spanbroek behoorden. Is deze trouwhartig ogende entrepreneur kapotgemaakt door het financiële establishment of is hij aan zijn eigen grootheidswaan ten onder gegaan? Dit is het relaas van een opzienbarend financieel debacle en persoonlijke tragedie. Zelden viel in Nederland iemand zo snel van een huizenhoog voetstuk, in detail en gedegen beschreven door de redactie Economie van de Volkskrant.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.