Kate Walbert - Vrouwen. een korte geschiedenis

Schrijver:
Titel: Vrouwen. een korte geschiedenis
ISBN: 9789089530295
Uitgever: Ailantus
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Kate Walbert - Vrouwen. Een korte geschiedenis
1914, Engeland. De kranten staan vol met artikelen over de Eerste Wereldoorlog. Dorothy Townsend hongert zich dood om ook de vrouwenstrijd in de aandacht te houden. Ze laat haar kinderen als wezen achter. Dochter Evelyn kan met een studiebeurs naar de Verenigde Staten en begint er een briljante, maar eenzame carrière aan de universiteit van Boston. Haar gehandicapte broer zal ze nooit meer zien. Nicht Dorothy heeft een gewoon leven met man en kinderen in een buitenwijk. Haar dochters schamen zich voor haar eenmansprotesten tegen de oorlog. Ze proberen zich allen staande te houden in de harde wereld en leveren op hun manier strijd.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.