[{:name=>'Titia van Schaik', :role=>'B06'}, {:name=>'K. Norman', :role

Schrijver:
Titel: Bonsai
ISBN: 9789059205611
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 56,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
BONSAIDE COMPLETE HANDLEIDING VOOR EEN KLASSIEKE KUNSTVORM MET ALLE BASISTECHNIEKEN, STAP-VOOR-STAPPROJECTEN EN MEER DAN 800 FOTO'S- Het kiezen van de beste bomen en struiken voor bonsai, complete met nuttige tips over verhoudingen en esthetiek- Alle basistechnieken. Zoals ontbladeren en bedraden, worden stap voor stap toegelicht, terwijl inzichtelijke fotoseries richtlijnen geven voor Het ontwerpen en vormgeven van vijftien klassieke bonsaistijlen, van formeel en informeel opgaand tot hellend en verwaaid- Waardevolle tips over Het presenteren van bonsai, zowel binnen als buiten, met deskundig advies over bakken, potten, plantentafels en accessories- Een overzicht met afbeeldingen van meer dan veertig van de meest voorkomende bonsaiplanten- advies over verzorging en onderhoud van seizoen tot seizoen, plus de aanpak van ziekten en ongedierteEen meesterlijk boek voor zowel beginners als experts, met enthousiasme en gezag geschreven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'Titia van Schaik', :role=>'B06'}, {:name=>'K. Norman', :role=>'A01'}, {:name=>'N. Sutherland', :role=>'A12'}] - Bonsai