E.C. Bos - Bouwfraude

Schrijver:
Titel: Bouwfraude
ISBN: 9789058601810
Uitgever: Strengholt United Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In de bouwwereld gebeuren regelmatig dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Iedereen wist het of dacht het te weten, maar niemand kreeg er een vinger achter. Tot Ad Bos besloot dat het zo niet langer kon. Hij kwam in het bezit van de geheime schaduwboekhouding van Koop Tjuchem en bood die aan bij het Openbaar Ministerie. Toen ging de beerput open.
In Bouwfraude wordt de grootste fraude uit de Nederlandse geschiedenis onthuld. In dit boek. dat leest als een spannend jongensboek, beschrijft Cok Bos, de broer van de 'klokkenluider', de duistere praktijken in de bouwwereld. Door de ervaringen van zijn broer en als getuige van de bizarre gang van zaken na het overhandigen van de schaduwboekhouding, weet hij waarover hij praat.
Er wordt verteld hoe bouwbedrijven de van overheidswege voorgeschreven regelingen aan hun laars lappen en hun eigen regels opstellen. Lees zelf hoe deze bedrijven ongegeneerd de hand lichten met de kartelwetgeving en afspraken maken die de opdrachtgever, in veel gevallen de overheid, tientallen miljoenen kosten. Uiteindelijk is het de belastingbetaler die dit alles betaalt.
De praktijken in de bouw en de onthullingen daarover vormden de directe aanleiding voor de parlementaire enquete over de bouwfraude.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E.C. Bos - Bouwfraude