Jet van Vuuren - Bloedheet

Schrijver:
Titel: Bloedheet
ISBN: 9789045208398
Uitgever: Jet van Vuuren
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als opeens het kattenvrouwtje Mies van Rossum verdwijnt, worden in diverse wijken van Almere dode katten gevonden. Niet veel later wordt ook het lijk van Mies gevonden. Wie heeft haar vermoord, en waarom? De paar thuisblijvers zijn op één hand te tellen. De jonge rechercheur Britt van Dijk woont nog maar net in Almere wanneer ze op deze moordzaak wordt gezet. Als er nog een dode valt en ook Britts leven gevaar loopt, moet ze heel goed nadenken over wie de dader kan zijn.

Recensie(s)

In een bloedhete zomer wordt in een Vinex-wijk in Almere een aantal dode katten gevonden. Een poosje later wordt ook het lijk van Mies van Rossum, de kattenoppas, aangetroffen. Haar wat asociale buurman, Thijs Vleugels, wordt van moord verdacht. Britt van Dijk, een jonge rechercheur die nog maar net in Almere woont, wordt op de zaak gezet. Dan volgt er nog een dode en ook Britt wordt bedreigd. Ondanks wat toevalligheden en voorspelbare gegevens, slaagt de schrijfster erin om je op het verkeerde been te zetten en een vlot leesbaar verhaal te maken. Korte hoofdstukken, wisselend perspectief. Vergelijkbaar met o.a. Suzanne Vermeer. Eerder verscheen 'Zomerdruk'*. Kleine druk.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jet van Vuuren - Bloedheet