Brandon Sanderson - De wrekers 1 - Staalhart

Schrijver:
Titel: De wrekers 1 - Staalhart
ISBN: 9789021403090
Uitgever: Volt
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 17,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'De wrekers 1 - Staalhart' is het eerste deel van de spannende young adult fantasy-serie geschreven door Brandon Sanderson. Het verhaal speelt zich af in een dystopische wereld waarin superhelden, bekend als Epics, de macht hebben overgenomen.

In deze wereld volgen we het hoofdpersonage David Charleston, een tienerjongen die vastberaden is om wraak te nemen op de meest gevreesde Epic van allemaal: Staalhart. Staalhart is een onverslaanbare Epic met de kracht om onsterfelijk te zijn en te heersen over staal. Hij heeft de stad Chicago in zijn greep en terroriseert de bevolking zonder genade.

David heeft een persoonlijke reden om Staalhart te willen verslaan. Op jonge leeftijd heeft hij gezien hoe Staalhart zijn vader heeft vermoord en sindsdien heeft hij maar één doel voor ogen: de Epic doden die verantwoordelijk is voor zijn vaders dood. David is vastbesloten om de zwakke plek van Staalhart te ontdekken en hem te verslaan, zelfs als dat betekent dat hij zich moet aansluiten bij een geheime groep genaamd de Wrekers.

De Wrekers zijn een groep gewone mensen die vastbesloten zijn om de Epics te bestrijden en de wereld te bevrijden van hun tirannie. Ze hebben elk hun eigen unieke vaardigheden en zijn bereid om tot het uiterste te gaan om hun doel te bereiken. David sluit zich bij hen aan en samen beginnen ze aan een gevaarlijke missie om Staalhart te ontmaskeren en zijn zwakke plek te vinden.

Tijdens zijn zoektocht ontmoet David ook Megan, een mysterieus meisje met geheimen van haar eigen. Samen proberen ze de waarheid te achterhalen over de Epics en de oorsprong van hun krachten. Terwijl ze dieper in de wereld van de Epics duiken, ontdekken ze dat er meer aan de hand is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.

'De wrekers 1 - Staalhart' is een meeslepende en actievolle roman die de lezers meeneemt naar een wereld vol spanning en avontuur. Brandon Sanderson weet een boeiende en geloofwaardige wereld te creëren, waarin de strijd tussen goed en kwaad centraal staat. Het verhaal zit vol met plotwendingen, onverwachte gebeurtenissen en interessante personages die de lezers zullen intrigeren.

Met zijn vlotte schrijfstijl en levendige beschrijvingen weet Sanderson de lezers vanaf het begin te boeien en ze mee te slepen in het verhaal. Het boek is geschikt voor zowel jonge volwassenen als volwassenen die houden van avontuurlijke en fantasierijke verhalen.

'De wrekers 1 - Staalhart' is een uitstekend startpunt voor de serie en laat de lezers verlangen naar meer. Het boek combineert actie, spanning en een vleugje romantiek op een meesterlijke manier en zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brandon Sanderson - De wrekers 1 -   Staalhart