Slogteren, F. van - Jan Janssen, vedette op de grens

Schrijver:
Titel: Jan Janssen, vedette op de grens
ISBN: 9789029537643
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 2001, 246pp, paperback
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Met handtekening Jan Janssen
Wie in Frankrijk de naam Jan Janssen noemt kan altijd rekenen op een positieve reactie. Winnaars van de Tour de France zijn in dat land immers onsterfelijk. Ook in ons land is Janssen nog altijd een bekende Nederlander, vanwege het feit dat hij de eerste Nederlandse winnaar van de Tour de France is geweest. Iedereen ouder dan veertig ziet weer die prachtige beelden voor zich van een ontroerde Janssen, die zijn dochtertje Karin huilend toeroept dat hij de Tour heeft gewonnen en die door supporters feestelijk wordt rondgehost op het middenterrein van La Cipale, het oude stadion in het Parijse stadspark Bois de Vincennes, waar de Tour in 1968 eindigde. Jan Janssen is als wielrenner veel meer geweest dan winnaar van de Tour de France. Hij was wereldkampioen, hij won klassiekers als Parijs-Roubaix, het kampioenschap van Zürich en Bordeaux-Parijs. Hij won de ronde van Nederland, Parijs-Nice en de ronde van Spanje. Driemaal veroverde hij de groene trui in de Tour de France en hij won in het belangrijkste wielerevenement zeven etappes. Een fabelachtige erelijst die slechts door Joop Zoetemelk is overtroffen. Jan Janssen was een vedette van internationale allure, een persoonlijkheid die in zijn tijd tot de absolute top van de wielerwereld behoorde. Hij was een echte professional, die zijn doelen bereikte met behulp van intelligentie, een ongelooflijke eerzucht, een niet te evenaren wilskracht, de instelling om altijd door te gaan en een aansprekend gezag in het peloton.
Verder lezen

Aagje Boekwinkel uit Utrecht

particulier

Logo Aagje Boekwinkel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Slogteren, F. van - Jan Janssen, vedette op de grens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aagje Boekwinkel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aagje Boekwinkel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aagje Boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aagje Boekwinkel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aagje Boekwinkel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.