Barry Long - Liefhebben

Schrijver:
Titel: Liefhebben
ISBN: 9789069638645
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: Als nieuw - Cadeau-waardig Hardcover! boekje
Prijs: € 45,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat is het doel van seksuele liefde? Waarom raken partners vaak seksueel op elkaar uitgekeken? Wat is de werkelijke oorzaak van het onbehagen dat hieruit voortvloeit? Hoe breek je je liefdesleven open en breng je je relatie op orde? Wat zijn de rollen van man en vrouw?
Barry Long maakt in dit boek niet alleen duidelijk waar het uiteindelijk om gaat bij seksuele liefde, maar hij geeft ook concrete praktische aanwijzingen en oefeningen om dat te ervaren. Liefhebben is lichamelijk plezier en bevrediging, maar kan meer dan dat zijn. Om dit te doorgronden, biedt de auteur de lezers praktische oefeningen om hun eigen seksualiteit te onderzoeken.

Liefhebben ? De weg van seks naar liefde
Barry Long
isbn 9789069638645
? 9,90
11,5 x 16,7 cm, 156 blz.
Gebonden
Verschijnt juli 2009
nur 865
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.