Parlementaire geschiedenis burgerlijke rechtsvordering Wetgeving veree

Schrijver:
Titel: Parlementaire geschiedenis burgerlijke rechtsvordering Wetgeving vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (KEI) - wetgeving vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (KEI)
ISBN: 9789013137774
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Bijzonderheden: 2016 Gebonden
Prijs: € 196,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Flaptekst

In verband met het programma Kwaliteit en Innovatie (KEI) wordt het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering gewijzigd. Deze uitgave geeft inzicht in de behandeling van de wetsvoorstellen die tot de wijziging hebben geleid. Onmisbare informatie voor iedereen die de wet én de overwegingen van de wetgever wil leren kennen. Bent u advocaat of rechter? Dan mag Parlementaire Geschiedenis Burgerlijke Rechtsvordering. Wetgeving vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (KEI) niet ontbreken op uw bureau. Het is het eerste en enige boek dat haarfijn uit de doeken doet hoe de verschillende wijzigingen tot stand zijn gekomen en wat de wetgever ermee voorstaat. Modernisering van de rechtspraak De voorstellen vloeien voort uit het programma Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI). De minister van Veiligheid en Justitie en de Raad voor de rechtspraak willen met dit programma de rechtspraak in Nederland moderniseren. Zij streven naar een toegankelijkere rechterlijke macht en een vlottere rechtsgang. Met de voorstellen krijgen alle civiele procedures bijvoorbeeld één basisprocedure, die kan worden uitgebreid met andere proceshandelingen. Focus op de belangrijkste wetsvoorstellen Parlementaire Geschiedenis Burgerlijke Rechtsvordering Wetgeving vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (KEI) is een onmisbaar naslagwerk. In afzonderlijke delen gaat het in op de behandeling van de drie belangrijkste wetsvoorstellen: #de Wet tot wijziging van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering en de Algemene wet bestuursrecht in verband met vereenvoudiging en digitalisering van het procesrecht (dat wat het civiele procesrecht betreft betrekking heeft op de rechtsingang en de procedure in eerste aanleg) #de Wet tot wijziging van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering in verband met vereenvoudiging en digitalisering van het procesrecht in hoger beroep en cassatie #de Invoeringswet vereenvoudiging en digitalisering procesrecht In ieder deel heeft de redactie alle relevante parlementaire stukken artikelsgewijs gebundeld, vanaf het voorstel van wet tot en met het laatste kamerstuk in de Eerste Kamer én de Handelingen Eerste Kamer. Zo komt u snel tot de kern van de parlementaire geschiedenis.

Verder lezen

Boekstra uit Nijverdal

zakelijk

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Parlementaire geschiedenis burgerlijke rechtsvordering Wetgeving vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (KEI) - wetgeving vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (KEI)

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:01 en 3:08 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Dit boek is nieuw
  • U ontvangt bij ons altijd de laatste beschikbare druk
  • Daarom kan de getoonde afbeelding afwijken van het werkelijke boek
  • Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld
  • Boekstra kan betaling vooraf vragen
  • Bekijk hier de algemene voorwaarden van Boekstra.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.