H. de Roos - De Kameleon Op volle toeren

Schrijver:
Titel: De Kameleon Op volle toeren
ISBN: 9789054448709
Uitgever: Rubinstein b.v.
Bijzonderheden: Goed - Hoekjes boven hoes wat beschadigd.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Al bijna veertig jaar gaat Meindert Fortuin, de oude pottenbaas, met zijn hondenkar gevuld met huishoudspullen langs de dorpen en boerderijen. Als er een wiel van Meinderts gammele wagen afloopt en de hele lading potten en pannen op straat valt, besluiten Hielke en Sietse, samen met Gerben, om Meindert aan een echte bakfiets te helpen. Met een collectelijst gaan ze het hele dorp en de omgeving af. Ondanks de vele giften weten ze toch niet genoeg geld op te halen. Dat verandert pas als Hielke en Sietse het letterlijk aan de stok krijgen met een groep jongens uit het dorp aan de overkant van het meer... Net zoals Speurders met de kameleon wordt dit luisterboek ook voorgelezen door Maarten Spanjaard oftewel Gerben uit de film De schippers van de Kameleon!
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.