Smith, S; Forty,S - 82e Airborne Divisie, Market Garden 1944 To

Schrijver:
Titel: 82e Airborne Divisie, Market Garden 1944 Toen & Nu
Taal: Engels
Uitgever: BBNC Uitgevers, 2017
Bijzonderheden: als nwe. softcover, 64 pag, FC en zw.w. fotos, vz.kn NL € 3,95
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- geschiedenis van de beroemde 82e Airborne Divisie, logo AA ´All American´ , die in 1944 o.a. landde bij Grave en Groesbeek tijdens Op, Market Garden in 1944.
- de divisie was verantwoordelijke voor veroveren van een aantal bruggen bij Nijmegen, incl. de grote Waalbruggen, en het openhouden van de route voor 30 Corps
- Het 3e Battaljon onder Maj. Julian Cook van het 504 PIR met name is beroemd geworden door de Waal in canvas boten over te steken bij daglicht onder vijandelijk vuur. Mede door deze gedurfde actie , ondersteund door een 40-tal Sherman tanks van de Engelse Grenadier Guards, werden de verkeersbrug en spoorbrug over de Waal intact ingenomen.
- Na Market Garden ging de 82nd terug naar N-Frankijk maar werd, nauwelijks hersteld van de verliezen bij Nijmegen, in december '44 opgeroepen om per vrachtwagen naar Bastogne te vertrekken om te helpen voorkomen dat de Duitsers zouden doorbreken in de Ardennen.
Verder lezen

DRG uit Velp

zakelijk

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,
NB. WIJ ZIJN MET VAKANTIE VAN 28 MEI t/m 19 JUNI 2024. U kunt uw bestelling plaatsen, echter deze zal worden afgehandeld vanaf 20 juni. Boeken besteld & betaald vóór 28 mei worden, 27 mei nog verzonden

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smith, S; Forty,S - 82e Airborne Divisie, Market Garden 1944 Toen & Nu

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DRG
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  WK COMM/ DRG
  Kamer van Koophandel nummer: 09178535

  www.fliegerhorstdeelen.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DRG kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.