Andrew Morton, A Ridder, pseud van Anneke Bok. - Diana

Schrijver:
Titel: Diana
ISBN: 9789062917662
Uitgever: BBNC Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk, specifieke informatie: Stofomslag ontbreekt/ afwijkende kaft
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Honderden boeken werden reeds gepu bliceerd over de prinses van Wales.

Ze zijn veelal een aaneenschakeling van roddels, wilde speculaties of klets praatjes van jaloerse bedienden. Deze boeken bevatten alleen maar foto's van officiële gebeurtenissen of snap-shots

van boulevardpers-fotografen.

DIANA-HAAR EIGEN VERHAAL is precies wat de titel belooft. Het is gebaseerd op feiten die nu voor het eerst gepubliceerd worden. De illustraties zijn foto's uit Diana's privé-albums, die exclusief voor dit boek ter beschikking

werden gesteld.

iana, prinses van Wales, is vrijwel zeker de Dmeest geliefde en meest bewonderde vrou ter wereld. Na haar huwelijk met Prins Charles ontwikkelde zij zich tot een van 's werelds meest geziene vrouwen. Tegelijkertijd was zij de spil van haar gezin en zette zij zich in voor vele liefdadig heidsinstellingen. Haar wereld leek perfect, maar achter het imago van perfectie ging een schokken de waarheid schuil: in DIANA-HAAR EIGEN VER HAAL lezen we dat haar huwelijk met Prins Char les vanaf het begin ongelukkig was. Diana karak teriseert in dit boek haar huwelijksdag als de dag die haar emotioneel het meest in verwarring bracht. Twijfel over haar huwelijk leidde tot chro nische klachten waaronder zij jarenlang leed. Dit alles bleef onzichtbaar voor het grote publiek, dat haar alleen lachend en vrolijk gehumeurd in het openbaar zag verschijnen.

Gevangen in een liefdeloos huwelijk, was Diana gedwongen een nieuw leven voor zichzelf te creë ren; daar was moed voor nodig. Het was bekend dat zij als moeder veel liefde geeft en zeer oplet tend is. Daarnaast wist zij door middel van haar prominente positie duizenden mensen in nood te helpen. Haar onvermoeibare maar ook omstre den strijd ten behoeve van AIDS-patiënten is slechts één voorbeeld van de energie waarmee zij zich op haar werk stortte.


D JANA - HAAR EIGEN VERHAAL is een unieke biografie. In zijn onderzoek heeft Andrew Morton ondersteuning gekregen van Diana's fa milie en van haar beste vrienden; ze spraken alle maal eerlijk en open over Diana, over haar proble men en hoe ze die het hoofd bood.

Het boek bevat tientallen foto's die nooit eerder gepubliceerd zijn. Het zijn privé-foto's van de tiener Diana, die het meest hield van dansen, zwemmen en duiken, maar ook recentere foto's, intieme opnamen die bij haar vrienden genomen werden. Zij tonen ons Diana als een gelukkige en zelfbewuste jonge vrouw die haar plaats in de wereld heeft gevonden.

DIANA HAAR EIGEN VERHAAL is een boek dat zich tot de waarheid beperkt. Daarom is het zo onthullend. Het is het verhaal van een meisje dat prinses werd voordat zij een volwassen vrouw geworden was; het verhaal van een vrouw die zichzelf vond door de vele tegenslagen die ze te verwerken kreeg.

ANDREW MORTON, door de Sunday Times beschreven als de 'meest vooraanstaande schrijver over het koninklijk huis', heeft een reputatie op gebouwd als een van de best geïnformeerde bio grafen over de Engelse koninklijke familie. Hij mag dan ook een autoriteit genoemd worden. Van hem verschenen in England meerdere titels over leden van het Engelse koninklijk huis. Zijn bijdra gen voor radio en TV zijn in England, de Verenig de Staten en Australië bekend om de gedegen kennis van zaken en relativerende humor.

Andrew Morton woont in Londen met zijn vrouw en twee dochters.

Foto's omslag: Patrick Demarchelier Ontwerp omslag: Martin Bristow

Uitgeverij BZZTOH Laan van Meerdervoort 10 2517 AJ 's-Gravenhage
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Andrew Morton, A Ridder, pseud van Anneke Bok. - Diana