CHARDIN, PIERRE TEILHARD DE - Het Verschijnsel Mens

Schrijver:
Titel: Het Verschijnsel Mens
Taal: Nederlands
Uitgever: Utrecht/Antwerpen: Uitgeverij Het Spectrum, 1958, 1e dr.
Bijzonderheden: 338p., gebonden (lichtblauw) linnen met goudopdruk. Met verklarende woordenlijst, milde verkleuring snede, 2 verwaarloosbaar kleine vlekjes rug, zeer karaktervol exemplaar.
Prijs: € 135,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"In de ogen van zeer velen staat het nu reeds vast dat Teilhard de Chardin een definitieve plaats heeft ingenomen in de rij van grote geleerden en denkers die het huidige Frankrijk aan de wereld heeft geschonken. Wij moeten het aan de toekomst overlaten uit te maken in hoeverre deze mening door de latere geslachten zal bekrachtigd worden, maar dit mogen wij in ieder geval wel als vaststaand beschouwen, dat hij inderdaad een zeer merkwaardige figuur is geweest: merkwaardig op het gebied van de zuivere wetenschap, waar hij op het terrein van de geologie en de paleontologie pioniersarbeid heeft verricht; merkwaardig ook als denker door zijn streven naar een allesomvattende synthese van het moderne wereldbeeld en naar een integratie van het christendom in dit nieuwe perspectief. Zijn inzichten en denkbeelden oefenen momenteel een zeer grote invloed uit, zodat wij wel de indruk krijgen dat zijn figuur moeilijk meer weggedacht zal kunnen worden uit het geestelijk landschap van onze tijd."
Verder lezen

Het Oosten uit Almelo

particulier

Logo Het Oosten

Welkom bij Boekhandel Het Oosten.
Kijk gerust rond, vragen zijn altijd welkom.
Bij een bestelling sturen we de factuur per e-mail, het kan zijn dat dit bericht in uw spam-folder (ongewenste e-mail tabblad) terecht komt.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Oosten

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Oosten
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Oosten een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Oosten vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Oosten kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.