D. van Heerde-van der Starre - Chinese massage-therapie

Schrijver:
Titel: Chinese massage-therapie
ISBN: 9789060303788
Uitgever: Milinda Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 14,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In China bestaat een sterke stroming onder de praktizerende geneesheren om de schatten van de traditionele Chinese geneeskunde: acupunctuur, kruidengeneeskunde en massage-therapie te herwaarderen en te combineren met de belangrijkste westerse therapieën.
Door het toenemende bewustzijn zowel van de risico’s en gevaarlijke bijverschijnselen, als van de kosten die vastzitten aan het gebruik van veel westerse medicijnen, is de westerse interesse in de beproefde traditionele Chinese geneeskunde snel groeiende.
De chinese massage-therapie is hiervan een onderdeel, dat in het westen in brede kring toegepast kan worden, daar er weinig of geen kosten mee zijn gemoeid en zij toegepast kan worden bij vele kwalen.
Chinese massage-therapie is uniek in zoverre het een directe vertaling van een leerboek is, dat in China dagelijks wordt gebruikt. Het verklaart, wanneer men de massage-therapie dient toe te passen en beschrijft gevallen van individuele ziekten, het verloop van hun behandeling en genezing. De 24 massage-technieken worden weergegeven met gedetailleerde, gemakkelijk te volgen illustraties en aanwijzigingen.
Acupunctuurpunten en hun gebruik in de massage-therapie bij volwassenen en kinderen worden verklaard, zo ook een samengaan met andere behandelingsmethoden bijv. medische gymnastiek en kruidenaftreksels. Het aanhangsel bevat richtlijnen voor zelfmassage ter voorkoming van ziekte alsook massage voor de verzorging van de ogen.
Het boek geeft een nieuw en waardevol begrip van een medische benadering, die de toetssteen van de tijd heeft doorstaan. Het is bedoeld voor zowel de arts, die in de Chinese geneeskunde is geïnteresseerd, als de leek die de technieken wil leren kennen om de natuurlijke krachten van het lichaam te versterken en de weerstand tegen ziekte te vergroten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D. van Heerde-van der Starre - Chinese massage-therapie