Wielaert, Jeroen - Het Frankrijk van de Tour

Schrijver:
Titel: Het Frankrijk van de Tour
ISBN: 9789029572330
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheden: 2010, 496 pp, paperback tekst op schutblad
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is meer dan de reisgids door het landschap van de Ronde van Frankrijk die het eerst en vooral is. Het is ook (en daarmee zeer organisch verweven) een cultuurgeschiedenis van een van de grootste sportevenementen ter wereld én een boek dat bol staat van de persoonlijke observaties en de wieleranekdotiek, waarbij ruimschoots aandacht is voor de Nederlandse en Vlaamse hoogte- en dieptepunten. Dit boek gaat over de innige band tussen het aloude Frankrijk en de wereldberoemde wielerronde. In ruim honderd jaar is de Tour uitgegroeid tot een zomervenster op Frankrijk. Het Frankrijk van de Tour is, zo toont de auteur ons, ook een constructie. Het is een beeld van Frankrijk zoals de Fransen dat de wereld graag laten zien. Jeroen Wielaert zelf al ruim twintig jaar als verslaggever en columnist actief in de Tour reisde enkele jaren lang stad en land af in Frankrijk. Zo is een boek ontstaan dat zijns gelijke niet kent. Het Frankrijk van de Tour: * Een onvergetelijk en begerenswaardig lees-, blader- en vakantiereisboek. Een Tourboek voor alle wielerliefhebbers en Frankrijkminnaars. * Een groots project, ondernomen door een bevlogen Tourconnaisseur. * Een zeer veelkantig boek met focus op landschap, wereldoorlogen, literatuur en kunst, volksaard en culinaire tips maar uiteraard het meest over Tourgeschiedenis en wielrennen.
Verder lezen

boekenliefhebber uit Apeldoorn

particulier
Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden. De verzending is voor risico van de koper.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wielaert, Jeroen - Het Frankrijk van de Tour Wielaert, Jeroen - Het Frankrijk van de Tour

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenliefhebber

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenliefhebber
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenliefhebber een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenliefhebber vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenliefhebber kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.