Kussendrager, N., Lugt, D. van der - Basisboek journalistiek /

Schrijver:
Titel: Basisboek journalistiek / achtergronden, genres, vaardigheden
ISBN: 9789001517649
Taal: Nederlands
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V., 2002
Bijzonderheden: Paperback, 371 pag,
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Journalistiek schrijven is vergelijkbaar met autorijden. Het schrijven voor een krant vraagt om de juiste selectie en verwerking van de gegevens onderweg. De juiste route moet worden gekozen om het gewenste doel te bereiken: een bericht, een verslag, een nieuwsverhaal of een interview. Op pad gaan lukt niet zonder enige theoretische kennis van de organisatie van de dagbladwereld, van nieuwsgaring en van nieuwsbronnen.

Het Basisboek Journalistiek is bestemd voor beginnende journalisten met verschillende achtergronden. Als basisboek biedt het zowel een ondergrond aan theorie als zeer veel voorbeelden uit de praktijk. De auteurs besteden aandacht aan de verschillende journalistieke genres en zaken als opbouw, stijl en leesbaarheid. Om de basisvaardigheden te kunnen toetsen, bevat het boek een groot aantal opdrachten.

Voordat de auteurs werden aan de School voor Journalistiek in Utrecht, waren zij jarenlang werkzaam in de praktische journalistiek.

Afmetingen: 24x17x1,8 cm
Gewicht: 350 gr
Verder lezen

De HobbyBoekenkast uit Ermelo

particulier

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kussendrager, N., Lugt, D. van der - Basisboek journalistiek / achtergronden, genres, vaardigheden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De HobbyBoekenkast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De HobbyBoekenkast
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De HobbyBoekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De HobbyBoekenkast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De HobbyBoekenkast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.