Martine Letterie, Arend van Dam en Peter Smit en leerlingen uit groep

Schrijver:
Titel: De jonge helden van Harderwijk
ISBN: 9789080796324
Taal: Nederlands
Uitgever: Edu-Art Gelderland, 2005
Bijzonderheden: 176pp, paperback
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Harderwijk is een stad met geschiedenis

Zijn Harderwijker kinderen zich wel bewust van het verleden van hun eigen stad? Drie kinderboekenschrijvers namen de proef op de som. Zij vroegen 1000 leerlingen van basisscholen hen te helpen het verleden tot leven te wekken. De resultaten van dit interactieve schrijfproject staan in dit boek. Het zijn verhalen over wezen, visserskinderen, ontvoerde kinderen en studenten aan de universiteit van Harderwijk. Al deze jonge heldenverhalen geven een spannend beeld van het Harderwijk van vroeger, door de ogen van kinderen van nu.

Afmetingen: 20x23x1,6 cm
Verder lezen

De HobbyBoekenkast uit Ermelo

particulier

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Martine Letterie, Arend van Dam en Peter Smit en leerlingen uit groep 7 en 8 van 20 basisscholen in Harderwijk - De jonge helden van Harderwijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De HobbyBoekenkast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De HobbyBoekenkast
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De HobbyBoekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De HobbyBoekenkast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De HobbyBoekenkast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.