Dongelmans, M.J. - Zonden van de kerk

Schrijver:
Titel: Zonden van de kerk
ISBN: 9789060118962
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers, 2002
Bijzonderheden: paperback, 159 pag.
Prijs: € 6,25
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Achter het masker van heiligheid ging menige daad schuil die het daglicht niet kon verdragen. Ontucht, nepotisme, machtsmisbruik, vervalsing en moord; in naam van het geloof leek alles geoorloofd. De spraakmakende uitgaven Zonden van de kerk belicht de belangrijkste misstappen in de geschiedenis van de christelijke kerk. Aan bod komen ondermeer: voorbeelden van onzedelijk gedrag bij priesters, dominees, monniken en nonnen; de werkwijze van de inquisitie; godsdienstoorlogen; kerk en fascisme/ frauduleuze handelingen; het plosteling overlijden van paus Johannes Paulus I.
Ook de moderne ‘zonden van de kerk’ worden niet vergeten, zoals het verbod op voorbehoedsmiddelen en de rampzalige gevolgen daarvan voor de verspreiding van de ziekte Aids.

Afmetingen: 23x15x1,5 cm
Gewicht: 350 gr
Verder lezen

De HobbyBoekenkast uit Ermelo

particulier

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dongelmans, M.J. - Zonden van de kerk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De HobbyBoekenkast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De HobbyBoekenkast
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De HobbyBoekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De HobbyBoekenkast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De HobbyBoekenkast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.