José De Villa, J. Neubauer - Fidel Castro

Schrijver:
Titel: Fidel Castro
ISBN: 9789059562165
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk, specifieke informatie: Stofomslag ontbreekt
Prijs: € 14,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Fidel Castro is een van de meest opmerkelijke figuren op het toneel van de wereldpolitiek. Reeds een halve eeuw staat hij inmiddels aan het hoofd van de Cubaanse staat en regeert daarmee langer dan welk ander staatshoofd dan ook ter wereld.
Castro overleefde talrijke aanslagen, schakelde systematisch zijn oppositie uit, voerde de wereld op de rand van een atoomoorlog in de Cubacrisis en overleefde als politicus zelfs zonder kleerscheuren de ineenstorting van de _ nauw verbonden _ Sovjet-Unie. Met ogenschijnlijk onaangedane kracht regeert de Cubaanse dictator tot op de dag van vandaag over zijn land. Maar diens sociale en politieke werkelijkheid staan in schril contrast met de idealen waarvoor de jonge vrijheidsstrijder ooit opkwam en die hij zijn aanhangers in schitterende kleuren beloofde. Gerechtigheid, een zorgeloos leven en welvaart voor iedereen heeft hij niet kunnen realiseren.
José de Villa en Jürgen Neubauer portretteren in Fidel Castro, een biografie deze in elk opzicht buitengewone man tegen de achtergrond van de geschiedenis van Cuba en de betrekkingen van het kleine staatje met zijn machtige tegenspeler, de VS. De auteurs werpen licht op de motieven en handelingen van beide zijden en doen een poging het beeld van de in de media vaak eenzijdig afgeschilderde leider bij te stellen. Het portret wordt gecompleteerd met een aantal nauwelijks bekende foto’s.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

José De Villa, J. Neubauer - Fidel Castro