Inge Strijker - De Programmeerbende

Schrijver:
Titel: De Programmeerbende
ISBN: 9789083043708
Uitgever: Uitgeverij de Onderstroom
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De Programmeerbende

Vier klasgenoten uit groep acht, Felienne, Pepijn, Noortje en Jan, werken aan een programmeeropdracht voor een feestelijke markt op school. Ze zullen de bezoekers laten zien wat je allemaal kunt met programmeren. Voor Felienne is dit extra belangrijk, want haar ouders zijn fel anti-computer. En ze wil graag naar de Programmeerliga in Riga. Kan ze haar ouders overtuigen?
Op de kamer van Pepijn verzamelen de vier hun ideeën, en werken ze alles uit, van een muziekprogramma tot een stroopprinter. Terwijl ze daarmee bezig zijn gebeurt er iets vervelends: de school wordt gehackt. Hun leraar, meester Jopie, weet ook niet wat hij eraan kan doen, en Feliennes vader, die bij de politie werkt, pakt het helemaal verkeerd aan. De markt dreigt in duigen te vallen Wat nu? Naast programmeurs worden de kinderen ineens ook speurders.
De Programmeerbende is een grappig en spannend verhaal, maar dat is niet alles: met behulp van de bijbehorende website kan je de programma’s die de kinderen ontwerpen zelf uitproberen. Maak een muziekprogramma, een stroopprinter, een kunstprogramma, of een dansende robot. En ontdek op een speelse manier wat programmeren is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Inge Strijker - De Programmeerbende