D. Staume - Seksuele energie

Schrijver:
Titel: Seksuele energie
ISBN: 9789077247501
Uitgever:
Bijzonderheden: Redelijk - Boekje als nieuw maar met potloodstreepjes in de kantlijn
Prijs: € 14,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek wordt seksuele energie op een ander manier dan gebruikelijke wijze gedefinieerd. Door seksuele energie te benaderen vanuit onder andere het astrale perspectief, ontstaat een filosofie die je tot nadenken stemt.

Seksuele energie zou wel eens de meest krachtige energie in de kosmos kunnen zijn. Het is een kracht die in staat is ons compleet te transformeren en het is de enige kracht die in staat is om al onze mogelijkheden tot ontwikkeling te brengen. Als je denkt dat dit een overdreven stelling is, bereid je dan maar voor op een verrassing.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.