Forsyth, F - De Cobra

Schrijver:
Titel: De Cobra
ISBN: 9789022998724
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: Goed - gelezen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De godfather van de spionagethriller is terug!Wanneer de president van de VS geconfronteerd wordt met de dood van de kleinzoonvan een van zijn personeelsleden ten gevolge van drugsgebruik, is voor hem de maat vol: hij besluit de handel in cocaïne helemaal uit te roeien. Paul Devereaux, oud-hoofd van de afdeling contra-spionage van de CIA, zal de opdracht uitvoeren. Met een budget van twee miljard dollar en de beschikking over het complete Amerikaanse militaire arsenaal wordt hij de op een na machtigste man ter wereld. Zijn codenaam: de Cobra. Samen met zijn vroegere tegenstander Cal Dexter neemt Deveraux het op tegen de Colombiaanse drugskartels, die worden aangestuurd door Don Diego Esteban. Het plan van de Cobra is even simpel als gevaarlijk: alle cocaïne die Columbia verlaat, moet vernietigd worden zonder dat de Don het merkt. Als het lukt, zou dat het grootste wapenfeit uit de Amerikaanse geschiedenis zijn. Faalt hij echter, dan zal er een drugsoorlog ontstaan die Amerika compleet kan verwoesten?
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.