Eijkens, J., P. Spapens - Weerzien; honderd oude foto's en hun

Schrijver:
Titel: Weerzien; honderd oude foto's en hun verhaal
ISBN: 9789086450152
Uitgever: Nieuwland, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen, paraaf en datum op schutblad
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
WeerZien behoort al meer dan een decennium tot de populairste rubrieken van de hoofdeditie Tilburg van het Brabants Dagblad. De redacteuren Joep Eijkens en Paul Spapens werken volgens een even eenvoudig als doeltreffend recept: publiceer een oude foto waar je amper wat van weet en laat de lezers het verhaal vertellen achter de foto. Dankzij de wekelijks terugkerende rubriek zijn op deze manier kleine stukjes oral history voor het nageslacht vastgelegd en kan men zich een beter beeld vormen van het dagelijks leven in het Midden-Brabant van toen. Het uitgangspunt van de rubriek is dat het niet alleen over historische feiten gaat, maar meer nog over wat mensen zich van die feiten kunnen herinneren. Brabants Dagblad-redacteur Jeroen Ketelaars selecteerde voor dit boek de honderd mooiste afleveringen.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eijkens, J., P. Spapens - Weerzien; honderd oude foto's en hun verhaal