L. Gerungan, Gerungan, Lonny - Complete Indonesische Keuken

Schrijver:
Titel: Complete Indonesische Keuken
ISBN: 9789043907330
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 41,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De complete Indonesische keuken
De Complete Indonesische Keuken is het meest uitgebreide kookboek dat er in Nederland is verschenen over de keuken van de ruim dertienduizend eilanden die samen de 'Gordel van Smaragd' vormen. Voor de samenstelling van dit standaardwerk reisde Lonny Gerungan drie jaar lang kris kras door zijn geboorteland Indonesi m vooral op het platteland authentieke receptuur te verzamelen. Lonny Gerungan sprak niet alleen met veel landgenoten, maar deed ook inkopen met hen om daarna samen met hen te koken en de recepten op originaliteit te testen.
Ook maakte Lonny Gerungan bij de samenstelling van dit boek gebruik van de talloze familierecepten van zijn voorouders. Door bijna 800 originele recepten te bundelen is een uniek kookboek ontstaan, dat een betrouwbare weergave is van de rijk gevari de en boeiende Indonesische keuken. In De Complete Indonesische keuken wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de regionale keukens in de 'Gordel van Smaragd'.
De talloze exotische ingredi en (kruiden, specerijen, groenten etc.) worden uitvoerig beschreven, terwijl Lonny Gerungan in deze uitgave een apart hoofdstuk wijdt aan 'rijst', de basis van de Indonesische keuken.
'Dit boek, dat bedoeld is om de Indonesische culinaire cultuur te behouden, draag ik op aan mijn geboorteland......' Lonny Gerungan
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. Gerungan, Gerungan, Lonny - Complete Indonesische Keuken