Barton, Charles - Howard Hughes and his Flying Boat

Schrijver:
Titel: Howard Hughes and his Flying Boat
ISBN: 9788168064577
Taal: Engels
Uitgever: AERO Publishers 1982
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag; 272pp; omslag iets vergeeld; boek in uitstekende staat!
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 6,45 (binnen Nederland)
Meer info:
Het echte verhaal van Howard Hughes, vliegenier, innovatieve en visionaire uitvinder en ontwerper, is tot nu toe niet verteld. Het is gemakkelijk in te zien waarom. Terwijl hij leefde, was het moeilijk om de biografie te schrijven van een miljardair die zich onvermurwbaar verzette tegen de publicatie van iets over hem. Aspirant-biografen werden overgehaald of gedwongen om op te houden. Sommigen kregen lucratieve posities aangeboden en verdwenen in de gelederen van de Hughes-organisaties om nooit meer iets van zich te laten horen. Hughes-werknemers mochten niet over hun baas praten. In 1965 bedacht Hughes een nieuw wapen om zijn potentiële biografen te bestrijden - Rosemont Enterprises, Inc., aan wie hij het exclusieve recht verleende om de naam, persoonlijkheid, gelijkenis, biografie, levensverhaal en daarmee verband houdende incidenten van Howard R. Hughes te gebruiken (publiceren, schrijven, enz.).
Zelfs nadat Random House de hoektanden van Rosemont had getrokken in een zwaarbevochten en gevierde rechtszaak, en zelfs na de dood van Hughes, bleven er overblijfselen van de oude veiligheidsbarrières bestaan. Gesloten zijn was een gewoonte geworden in de Hughes-organisaties.

In Howard Hughes And His Flyng Boat vertellen voor het eerst grote aantallen voormalige Hughes-medewerkers en naaste medewerkers over hun beroemde baas. Hier zijn verhalen achter de schermen die de sluiers van geheimhouding en controverse oplichten die Hughes en zijn werken tijdens zijn leven hebben omringd.

Dit is meer dan het verhaal van 's werelds grootste vliegtuig. Het is het verhaal van Hughes, de vliegenier en ontwerper van ongewone vliegtuigen tijdens een fascinerend tijdperk in de luchtvaartgeschiedenis. Het is het verhaal van zijn leven voordat hij de wheeler-dealer van Las Vegas werd, van de vliegtuigcrashes die de loop van zijn leven veranderden, van zijn mysterieuze 'verdwijning' gedurende negen maanden, en van zijn strijd om zichzelf en zijn werken te rechtvaardigen tijdens het Senaatsonderzoek naar zijn oorlogscontracten.

Naast de herinneringen uit de eerste hand van velen die Howard Hughes kenden en voor hem werkten, is dit boek gebaseerd op niet eerder gepubliceerd documentair materiaal.

Was Hughes echt een briljante ontwerper en vliegtuigbouwer of had hij gewoon het geld om anderen in te huren die dat wel waren? Wat voor piloot was hij eigenlijk? Dit zijn het soort vragen dat wordt beantwoord in Howard Hughes en zijn vliegende boot.
Verder lezen

Dutch Aviation Pubns uit Venlo

particulier

Logo Dutch Aviation Pubns

Bij een gecombineerde bestelling bereken ik maar 1x verzendkosten.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Barton, Charles - Howard Hughes and his Flying Boat Barton, Charles - Howard Hughes and his Flying Boat Barton, Charles - Howard Hughes and his Flying Boat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dutch Aviation Pubns

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dutch Aviation Pubns
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dutch Aviation Pubns een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dutch Aviation Pubns vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dutch Aviation Pubns kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.