Annet Weterings - Basisboek gastouderopvang

Schrijver:
Titel: Basisboek gastouderopvang
ISBN: 9789088501067
Uitgever: Uitgeverij Swp B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Gefeliciteerd! U hebt een heerlijk beroep, want u bent gastouder. Dat betekent dat u medeverantwoordelijk bent voor de liefdevolle opvoeding, verzorging en begeleiding van jonge kinderen van 6 weken tot 13 jaar. U bepaalt zelf wanneer u opvang biedt en hoeveel kinderen u opvangt. Fijn en zelfstandig werk, en eventueel goed te combineren met de zorg voor eigen kinderen.

En u las het goed, hierboven staat dat u een beroep uitoefent. Dat betekent dat u professioneel bezig bent. Het woord professie betekent immers beroep. Iedereen die een beroep heeft, heeft een opleiding gevolgd. Had u nog geen opleiding voor gastouder? Dan gaat u dat nu volgen.

In dit boek vindt u alles wat u moet weten om te voldoen aan de eis voor de opleiding niveau 2 tot gastouder. We leiden u stap voor stap door alle onderdelen. We geven u oefenopdrachten en stellen u vragen. We laten u op een prettige en duidelijke manier kennismaken met de dingen die u moet weten.

Misschien hebt u al jarenlange ervaring en staat er voor u weinig nieuws in. Mooi, dan is de inhoud van dit boek een bevestiging voor u. Is het meeste dat u leest nieuw, lees het dan heel goed. Levert hetgeen u hier leest op wat voor manier problemen op, aarzel niet om begeleiding te vragen bij uw gastouderbureau.

U kunt als gastouder een diploma halen door een examen te doen van de MBO-2 opleiding Helpende (Zorg en) Welzijn of voor een van de gelijkgestelde opleidingen (zie regeling ministerie). Verschillende opleidingsinstituten kunnen dit examen afnemen. Voor de adressen kunt terecht bij uw gastouderbureau. Deze reader is bedoeld om alle stof aan te bieden die aan de orde komt in de opleiding.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Annet Weterings - Basisboek gastouderopvang