J. Vissering - Whisky En Eten

Schrijver:
Titel: Whisky En Eten
ISBN: 9789027457776
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 18,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Uniek in Nederland: whisky in de keuken Wie whisky zegt, denkt niet direct aan koken. Toch is kok en whiskykenner Jaap Vissering erin geslaagd de unieke smaak van whisky te verwerken in prachtige gerechten. Het boek geeft een extra dimensie aan de whiskybeleving en is dus een must voor de ware liefhebber. Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht die leidt naar niet eerder ervaren, unieke en uiterst fraaie smaakbelevingen. Jaap Vissering (1946) is journalist, kok en whiskyconnaisseur. Hij schrijft o.a. voor culinaire uitgaven en levert whisky-culinaire bijdragen aan Whisky Etc. magazine. Als fervent jager schreef hij eerder Het Nederlands Jachtwildkookboek met smakelijke wildrecepten en alle ins-and-outs over de jacht. - Fullcolour whiskyfoto s, in de keuken en op de dis - Het eerste Nederlandse boek over de culinaire kwaliteiten van whisky
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Vissering - Whisky En Eten