Allan & Barbara Pease, Barbara Pease - Alles wat vrouwen willen

Schrijver:
Titel: Alles wat vrouwen willen weten over mannen en mannen niet over vrouwen
ISBN: 9789000345809
Uitgever: Allan & Barbara Pease
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De: kloof tussen de seksen en de misverstanden en conflicten die eruit voortvloeien, zijn nog altijd aanwezig in ons leven in de eenentwintigste eeuw, net als vroeger, toen Adam voor de eerste keer ruziede met Eva. In de dertig jaar waarin wij onderzoek hebben gedaan naar de verschillen tussen de seksen, hebben we een indrukwekkende hoeveelheid gegevens over dit onderwerp verzameld. We voerden experimenten uit, analyseerden kilometers filmmateriaal, hielden conferenties, spraken in televisieprogramma's, schreven boeken, en kregen tienduizenden vragen over het menselijk gedrag per brief of telefoon of via e-mails. Deze vragen kwamen van mensen die in de war waren door het gedrag van iemand van de andere sekse en die wilden weten hoe ze met dit gedrag om konden gaan. De wetenschap is tegenwoordig in staat om te verklaren waarom vrouwen zoveel praten, waarom ze alles tot in het kleinste detail van iedereen in hun omgeving willen weten en waarom ze zo zelden het initiatief tot seks nemen. We weten nu dat daar biologische redenen voor zijn. En deze redenen, in samenhang met onze evolutie, verklaren vele zaken. Bijvoorbeeld waarom mannen maar één ding tegelijk kunnen doen, waarom ze een hekel hebben aan boodschappen doen, waarom het ze niet nodig lijkt om raad te vragen, waarom ze liever hebben dat de rol toiletpapier niet in de wand is ingebouwd, maar aan een toiletrolhouder eraan hangt, en waarom ze niets weten over het privéleven van hun vrienden, terwijl ze een heel weekend samen zijn gaan vissen. Het zal je ook niet zijn ontgaan dat weinig vrouwen begrijpen wat het belang is van het tot in het oneindige herhalen van dezelfde voetbalwedstrijd, en dat de mannen die er ondersteboven van zijn als ze hét perfecte kledingstuk ontdekken, op één hand te tellen zijn. Het fundamentele probleem is eenvoudig: mannen en vrouwen zijn verschillend. Niet slechter, niet beter — maar verschillend. Hét ultieme boek over en voor mannen & vrouwen
Allan en Barbara Pease schreven meerdere bestsellers over de verschillen tussen mannen en vrouwen, over liefde, relaties en over lichaamstaal. In Alles wat vrouwen over mannen willen weten en mannen niet over vrouwen bundelen zij al hun kennis en ervaring over de seksen in een grappig, compact, leerzaam en informatief boek. Een onmisbare handleiding voor iedereen die weleens te maken heeft met het andere geslacht, of dit nu is op het werk, in de supermarkt of thuis tussen de lakens.
Allan en Barbara Pease zijn wereldwijd de meest succesvolle auteurs op het gebied van relaties. Zij schreven diverse bestsellers over mannen, vrouwen en lichaamstaal, waaronder Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Allan & Barbara Pease, Barbara Pease - Alles wat vrouwen willen weten over mannen en mannen niet over vrouwen