Diverse auteurs - 1 t-m 4 (cassette)

Schrijver:
Titel: 1 t-m 4 (cassette)
ISBN: 9789462580268
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij WBOOKS
Bijzonderheden: 2014, Gebonden
Prijs: € 150,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Geschiedenis van Zeeland is een compleet overzicht van de Zeeuwse historie. De vierdelige reeks verschijnt ter gelegenheid van het 200-jarige bestaan van de provincie Zeeland in 2014 en is tot stand gekomen met de Stichting Historisch Onderzoek Zeeland en het Onderzoeksinstituut voor Geschiedenis en Cultuur van de Universiteit Utrecht.

Deel 1 van Geschiedenis van Zeeland beslaat de periode van de prehistorie tot 1550. In dit deel wordt het veranderende landschap van de prehistorie tot de Romeinse tijd beschreven. Deel 2 loopt van 1550 tot 1700, de 'Gouden Eeuw van Zeeland'. In dit deel staat deze roemrijke tijd centraal waarbij de strijd tegen het water een belangrijke rol speelde. De periode van 1700 tot 1850 wordt beschreven in het derde deel. In dit tijdperk moest Zeeland grondig heroriënteren na het verlies van de gewestelijke soevereiniteit en de uitbreiding van de provincie met Zeeuws-Vlaanderen. Het laatste deel behandelt de periode 1850 tot 2000, een periode waarin ingrijpende gebeurtenissen zijn gebeurd, zoals de Watersnoodramp, de uitvoering van het Deltaplan en de bouw van de Zeelandbrug.

Met vele illustraties, kaarten, index op geografische en persoonsnamen is deze reeks aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd wetenschappelijk verantwoord. Het nieuwe standaardwerk over de Zeeuwse geschiedenis is een musthave voor alle Zeeuwen in Zeeland en daarbuiten.

De reeks bestaat uit de volgende boeken:

Geschiedenis van Zeeland 1 - Prehistorie - 1550
Geschiedenis van Zeeland 2 - 1550 - 1700
Geschiedenis van Zeeland 3 - 1700 - 1850
Geschiedenis van Zeeland 4 - 1850 - 2000

Tevens ontvangt u een luxe cassette om alle delen in te bewaren.

=================================

Compleet en in goede staat (zie foto's voor details)
Verder lezen

Irene's boeken uit Biggekerke

zakelijk

Logo Irene's boeken

Hallo,
Alvast bedankt voor je aankoop bij mij. Ik ben bezig met zowel opruimen als mijn financiën versterken; met jouw aan aankoop bij mij help je mij daarbij en daar ben ik je echt dankbaar voor!
Alle boeken komen uit een rookvrij huis. Ik verzend binnen een week; afhalen in Biggekerke is ook mogelijk.
Als een boek niet op de foto staat, kan je ervan uitgaan dat het nog als nieuw is. Een foto opvragen kan altijd.
De verzendkosten voor een brievenbuspakje zijn tegenwoordig 4,10 ipv 3,60 (wat de site onveranderbaar aangeeft); vandaar heb ik 4,50 verzenden aangeklikt maar de boekprijs wat lager gemaakt.
Veel plezier in mijn digitale boekwinkeltje, Irene
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diverse auteurs - 1 t-m 4 (cassette) Diverse auteurs - 1 t-m 4 (cassette) Diverse auteurs - 1 t-m 4 (cassette)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Irene's boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Irene's boeken
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Irene Interieur
    Kamer van Koophandel nummer: 67702864

  • Na uw bestelling ontvangen u en Irene's boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Irene's boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Irene's boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.