Elizabeth George - Een moeder naar Gods hart

Schrijver:
Titel: Een moeder naar Gods hart
ISBN: 9789077669617
Uitgever: 't Gulden Boek (CBC)
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
God heeft jou, als moeder, vereerd met een geweldige roeping. Mogelijkheden te over om je qezin zo lief te hebben, te bemoedigen en te dienen als niemand anders dat kan.Maar er wordt wel enorm veel van een moeder gevraagd. Waar moet je naartoe om verfrist en opgeladen te worden, zodat je al je beziqheden weer aankunt? Het antwoord naar God en Zijn Woord. En dit dagboekje wil je daarbij helpen; het biedt je* hulp om je te richten op prioriteiten en je leven eenvoudiger te maken;* beloften van God voor alles wat je nodig hebt, zoals kracht, rust en vrede;* inspiratie om het geloof van je kinderen te voeden;* wijsheid voor de vele uitdagingen van het ouderschap.Met Gods hulp en leiding kun je de moeder zijn die je kinderen nodig hebben!Elizabeth George is de auteur van een aantal bestsellers, waaronder Een vrouw naar Gods hart. Ze is ook een veel qevraaqd spreekster op christelijke vrouwen bijeenkomsten. Elisabeth en haar man Jim hebben kinderen en kleinkinderen, en ze zijn al meer dan dertig jaar actief in christelijk werk.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.