Maddy Stolk - Soedah, laat maar

Schrijver:
Titel: Soedah, laat maar
ISBN: 9789026364129
Uitgever: Ambo|Anthos
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 23,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Na het overlijden van haar moeder ontruimt Tara haar ouderlijk huis. Met een mengeling van weerzin en opluchting baant ze zich een weg door de rommel en artefacten uit verre verledens. Het zijn de resultaten van een leven lang hoarden door een door het jappenkamp getraumatiseerde moeder en de herinneringen van haar vader aan zijn jeugd in Nederlands-Indië.

Terwijl Tara de spullen uitzoekt vindt ze brieven en tapes die, naarmate ze verder spit, duidelijk maken dat er een familiegeheim tussen het afval zit. Ze vraagt zich af wat er allemaal verborgen bleef en rekent na haar ontdekkingen af met de trauma’s die van generatie op generatie zijn overgedragen.

In Soedah, laat maar gebruikt Maddy Stolk haar eigen leven als basis voor een beklemmende roman die tegelijkertijd ontroerend, hard, pijnlijk en zacht is. Het is een verhaal over een leven met Indische ouders en over het nooit aflatende verdriet dat ouders aan hun kinderen doorgeven. Maar er is altijd iemand die de cirkel doorbreekt…
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.