H. Ijkema - Strijdlust

Schrijver:
Titel: Strijdlust
ISBN: 9789073743380
Uitgever: de Hoop Publishing
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 46,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Als er één gebied is waar mannen en vrouwen strijden en struikelen, dan is het wel het gebied van lust en seksualiteit. Niemand is immuun voor de kracht die van seks uitgaat. Je kunt op een punt komen dat deze gevoelens je leven zo gaan beheersen, dat je niet meer weet waar je moet beginnen om hier uit te komen. Ondanks dat je graag op een gezonde manier met je seksualiteit om wil gaan, is het probleem je boven het hoofd gegroeid. Ook hulpverleners of pastorale werkers in kerken en gemeenten weten niet altijd raad. Dit boek kan voor beiden uitkomst bieden. Het is niet hetzoveelste theorieboek, maar een boek dat aanzet tot nadenken en actie. Door middel van een praktische aanpak en een unieke koppeling met een online e-learning programma (strijdlust.net) bewandelen lezers de weg van herstel, op weg naar een leven in vrijheid en reinheid.

De schrijver is ervaringsdeskundige. Hij worstelde zelf met seksverslaving, maar mocht de weg van bevrijding ontdekken. Hij is sinds 1987 als maatschappelijk werker werkzaam in de hulpverlening.

[i]Het boek Strijdlust is een grote aanrader voor christenen die worstelen met onreinheid of seksuele verslavingen. Het boek biedt een compleet en creatief programma dat je samen met een buddy helemaal zelfstandig kunt doorlopen. De schrijver is erin geslaagd een boek te schrijven dat je echt aan het werk zet. Je kunt dit boek niet alleen lezen, je moet het doen. Daar zit ook de kracht in. Ik zie veel mogelijkheden voor dit boek in onze therapiegroepen. - Ferdinand Bijzet. (relatie- en gezinstherapeut, psychotherapist ER. Mentor settingcaptivesfree.nl)

Pornografie bedreigt ons welzijn. De beschikbaarheid en toegankelijkheid maakt het tot een ware volksvijand. De schrijver pakt het probleem grondig aan. Dit boek analyseert nuchter en toch bewogen, is persoonlijk en geeft zinvolle antwoorden. De Bijbel blijkt zeer actueel te zijn om met dit probleem om te gaan. Werkelijke verandering en blijvende overwinning zijn mogelijk! Stap voor stap wordt je meegenomen onder andere d.m.v. praktische opdrachten. Maar dat niet alleen. Indrukwekkend is het gedeelte over het erkennen van Gods liefde. Dit laat zien dat een mens daarin zijn of haar diepste vervulling vindt en hem in staat stelt ten volle te leven. Van harte aanbevolen! - Ds. Kees van Velzen (voormalig afdelingshoofd EO-nazorg, nu voorganger de Pijler in Lelystad)[/i]

[i]Meer aanbevelingen kunt u vinden op de achterkant van het boek.[/i]
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. Ijkema - Strijdlust