PINO - Uit angst en pijn. Oefeningen en overwegingen uit de pra

Schrijver:
Titel: Uit angst en pijn. Oefeningen en overwegingen uit de praktijk van de psychotherapie, toegepast bij het beheersen en overwinnen van pijnen en angsten.
ISBN: 9789061343196
Uitgever: Bigot & van Rossum
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Pijn en angst zijn geen ziektes, al worden ze wel als zodanig ervaren en al bestaan er medicijnen tegen pijnen en angsten. Op de lange duur werken die medicijnen overigens niet meer. Pijn en angst zijn symptomen van een ziekte van het bestaan. Het genezen van die ziekte en daardoor het verlichten of geheel opheffen van pijnen en angsten is het doel van dit boek. Dat doel is overigens gegarandeerd - mocht het voorkomen dat uw angsten en uw pijnen niet verdwijnen of aanzienlijk verlicht worden, dan kunt u een beroep doen op de garantie.
In het boek staan de voorwaarden vermeld.
Ronald Pino studeerde psychologie in Utrecht en in Leiden, waar hij afstudeerde in sociale psychologie, pedagogie en conflictpsychologie. Hij was in diverse functies als klinisch psycholoog en therapeut werkzaam.
Na een tiental jaren gevuld met studies en postdoctorale trainingen gewijd aan psychoanalyse, Rogeriaanse therapie, Gestaltpsychologie, Psychodrama, Bioenergetica, groeps-, gezins- en andere therapeutische trainingen en zelf korte tijd trainer voor de Foundation of Psychodrama te zijn geweest hield hij het voor gezien.
Een persoonlijke crisis bracht hem in contact met het Boeddhisme van waaruit hij herboren tot zijn eigen visie op zichzelf, religieuze spiritualiteit en zijn vakuitoefening terugkeerde.
Momenteel is hij zelfstandig gevestigd psychotherapeut gespecialiseerd in de behandeling van ernstige chronische angsten en pijnen en kinderen met schoolproblemen. Een moeilijk arbeidsgebied maar zoals hij zelf zegt: ‘Ik kan niets anders en geen beter abt dan die zelf monnik is geweest...’
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

PINO - Uit angst en pijn. Oefeningen en overwegingen uit de praktijk van de psychotherapie, toegepast bij het beheersen en overwinnen van pijnen en angsten.